Зовнішній вигляд FBO 660: |
---|
- вбудований незалежний електричний - Дизайн TECHNO - Фасад із загартованого скла - Сенсорний таймер - утоплювані поворотні перемикачі металеві - Стильна металева ручка дверцят - розбірні дверцята - скляна рівна поверхня дверцят - Плавне закривання дверцят SOFT CLOSE |
Характеристика FBO 660: |
---|
- Тип підключення: електрика ![]() Холодні дверцята Якість та безпека понад усе. спроектована так, що в процесі приготування, завдяки системі тангенціального охолодження, відбувається безперервне обдування порожнини дверцят. скло має тепло відштовхуючий ефект. матеріали та спеціальна конструкція забезпечують мінімальний прогрів зовнішньої частини дверцят при типової роботи приладу не перевищує больовий поріг. Тангенціальне охолодження Знімні/розбірні двері Емаль легкої очистки (CRYSTAL CLEAN) Внутрішня поверхня духових шаф FabianoSteel покрита спеціальною емаллю, що легко очищається. з дрібнодисперсною основою має ідеально гладку поверхнею без пір. Вона дуже стійка до жирів, кислотам та механічному впливу яким часто піддається духова шафа на кухні.
![]() Жар надходить лише з нижньої частини камери. універсальна та придатна для приготування різноманітних страв, включаючи випічку. ![]() Верхній + нижній жар (традиційне нагрівання) При цій функції задіяні нижній та верхній нагрівач. універсальною та використовується найчастіше для приготування пирогів, бісквітів та іншої всілякої хлібобулочної випічки з тіста. Верхній + нижній жар з конвектором (конвекція ) При цій функції поряд з нижнім та верхнім нагрівачами задіяний вентилятор задньої стінки камери, що рівномірно розподіляє жар по камері духової шафи. Випікання виходить рівномірним і щадним. ![]() При включенні цієї функції прилад досягає заданої температури швидше за все. ![]() Максі гриль (повний гриль) У цій функції задіяні обидва верхні нагрівальні елементи. теплова міць цієї функції дозволяє швидко досягти бажаного результату у приготуванні великих порцій м'яса ![]() Максі гриль з конвектором Ця функція дозволяє рівномірно просмажити великі шматки м'яса. зсередини, і одночасно надати їм хрустку скоринку зовні. приготування подібних страв рекомендується поміщати грати на лист, а сам продукт на решітку. Сік і жир від м'яса будуть стікати на лист, а м'ясо буде обдуватися жаром з усіх боків. *** Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, комплектацію та дизайн приладу без попереднього повідомлення. |
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
- Укрпошта
- Самовивіз: м. Чернігів
- Онлайн оплата картками Visa/Mastercard
- Оплата готівкою при самовивезенні
- 100% оригінальний товар
- Повернення протягом 14 днів з моменту отримання товару
